კულინარების ოჯახური ტანდემის - არჩილ ზამბახიძისა და ქეთევან პაპავას 2 წლიანი კვლევის შედეგად ქართული ტრადიციული რეცეპტების ახალი კრებული "ქართული გემოს მემკვიდრეობა“ გამოიცა.
გამოცემა 155 თანამედროვე და ძველ, უკვე მივიწყებული კერძების მომზადების წესს აერთიანებს, რომელიც კულინარების წყვილმა ქვეყნის პროვინციებში მოიძია.
ძალიან გვემაყება, რომ ამ არაჩვეულებრივი პროექტის განხორციელებაში "ნიკორას“ წვლილიცაა.
წარმატებებს ვუსურვებთ ძალიან ნიჭიერ ადამიანებს.